Over mij

 Mijn naam is Anna Afoichini, geboren in 1985. 
Ik woon in Woerden, samen met mijn man Tim, zijn twee dochters en onze kinderen Senne en Nika. Naast echtgenote en (stief)moeder, ben ik ook dochter, (schoon)zus, vriendin, tante, HR specialist en coach. Maar bovenal ben ik mijzelf. Al deze verschillende rollen kunnen het soms uitdagend maken om in verbinding te blijven met mijn eigen identiteit. 
Klinkt dat bekend? 

Er was een tijd dat ik het contact met mijzelf was kwijtgeraakt. In deze periode had ik geen idee wat ik leuk of belangrijk vond. De dingen die ik deed, gaven mij geen voldoening. Integendeel, het leek alsof ze mijn energie wegtrokken en ik voelde me geleidelijk leeglopen. Door de verbinding met mijn lichaam en mijn hart te herstellen, kon ik weer keuzes maken die bij mij pasten. Hierdoor kon ik al die verschillende rollen vervullen als mijzelf, als Anna. En wat heeft dat me een kracht en energie gegeven! 

Ik weet dat er veel mensen zijn die keuzes maken op basis van hun verstand. Bedenken wat goed of verstandig is, of wat er van hen verwacht wordt. Maar is dat ook wat jij ├ęcht wilt? Je lichaam heeft het antwoord op deze vraag. Maar wordt daar wel echt naar geluisterd? 

Met mijn ervaring als lichaamsgerichte coach, gespecialiseerd in stress en burn-out klachten, kan ik je helpen om weer in verbinding te komen met je wijze lichaam. Zodra die verbinding hersteld is, kun je ontspannen. En daarmee weer kiezen vanuit je hart.