Over mij

"Ach kindje, soms zijn de dingen gewoon zoals ze zijn.”

Deze woorden typeren vanuit welk oogpunt ik ben opgegroeid. Het is zoals het is, dus maak er het beste van. Deze “troostende” gedachten hebben me een hoop gebracht. Maar wat het me ook heeft geleerd is dat ik niet voor het maximale hoef te gaan. Dat het niet perse nodig is om alles uit het leven te halen. Want of je de top nou haalt of niet… het is zoals het is. Maak daar het beste van.


Steeds vaker had ik het idee dat ik niet lekker in mijn vel zat. Dat de energie niet meer stroomde. Ik kon alleen de vinger er niet opleggen waar dat door kwam. Laat staan wat ik eraan moest doen. Maar toen ik me realiseerde dat ik een leeuw was in een kooitje, begon het duidelijk te worden. Zoveel energie en zoveel kracht. Zoveel ideeën die naar buiten wilden komen. Maar ik had tot dan toe de leeuw een aai over haar koppie gegeven en gezegd dat het goed was. Nu weet ik beter. Ik heb de sleutel zelf in handen

“Het is niet zoals het is. Het is wat jij ervan maakt!” 

Zal ik je helpen zoeken naar jouw sleutel?

Mijn naam is Anna Afoichini. Ik studeerde af bij de opleiding bouwtechnologie aan de TU Delft. De opleiding paste mij niet helemaal, maar waar je aan begint dat maak je af, zo dacht ik. Na mijn opleiding voelde het alsof ik opnieuw kon kiezen hoe ik mijn leven verder wilde inrichten en besloot ik een compleet andere richting op te gaan. 
Met heel veel plezier werk ik sinds 2012 als HR-Adviseur met als specialiteit vitaliteit en veerkracht. Daarnaast ben ik sporttrainster en geef ik outdoor trainingen aan vrouwen.
Coaching en mensen (weer) in hun kracht laten staan is bekend terrein voor mij.


Begin 2023 ben ik naast mijn werk als HR Specialist en mijn "bijbaan" als trainster voor mijzelf begonnen om te kunnen focussen op coachen.

 De leeuw is uit het kooitje en kan niet wachten om met al haar energie en kracht, jou te helpen ook uit het kooitje te komen.