Hart Skills Coaching

Ik richt mij op de ontwikkeling van de 'hartvaardigheden' van jou als cliënt. Ik geloof dat ware groei en ontwikkeling voortkomen uit een holistische benadering, waarbij we ons niet alleen richten op het verstand, maar vooral op het hart en het lijf.

Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om een evenwichtig, vervullend en authentiek leven te leiden.

Over mij

 Mijn naam is Anna Afoichini, geboren in 1985. 
Ik woon in Woerden, samen met mijn man Tim, zijn twee dochters en onze twee kinderen. Naast echtgenote en (stief)moeder, ben ik ook dochter, (schoon)zus, vriendin, tante, HR specialist en coach. Maar bovenal ben ik mijzelf. Al deze verschillende rollen kunnen het soms uitdagend maken om in verbinding te blijven met mijn eigen identiteit. 

Ik weet dat er veel mensen zijn die handelen en keuzes maken op basis van hun verstand. Bedenken wat goed of verstandig is, of wat er van hen verwacht wordt. Maar is dat ook wat jij écht wilt? En wat goed voor jou is? Je lichaam heeft het antwoord op deze vraag. Maar wordt daar wel naar geluisterd? 

Met mijn ervaring als lichaamsgerichte coach, gespecialiseerd in stress en burn-out klachten, kan ik je helpen om weer in verbinding te komen met je wijze lichaam. Zodra die verbinding hersteld is, kun je ontspannen. En daarmee weer kiezen vanuit je hart. 

Kennismaking

Vind je het prettig om eerst even kennis te maken, dan is dat zeker mogelijk. Even bellen om te kijken of er een klik is? Om eventuele twijfels te bespreken? Of om wat voor reden dan ook? Dat mag!

Gebruik het contactformulier, de app functie of bel me even.

Hartelijke groet,
Anna