Impressum van Hart Skills Coaching


Welkom bij het Impressum van Hart Skills Coaching, een praktijk die zich toelegt op lichaamsgericht coachen met speciale aandacht voor stress- en burn-out management.


Mijn naam is Anna Afoichini en ik ben de oprichter en hoofdcoach van  

Hart Skills Coaching. Met een grote passie voor welzijn en menselijk potentieel, heb ik de praktijk opgericht voor het helpen van mensen om een gezonde balans te vinden en hun veerkracht te verhogen.

Ik ben een gecertificeerd coach met ervaring in lichaamsgerichte technieken en stressmanagement. Ik geloof sterk in de kracht van het lichaam om te genezen en ik gebruik deze kennis om mijn cliƫnten te helpen hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Ik streef er naar om een veilige, ondersteunende en vertrouwelijke omgeving te bieden waarin mijn cliƫnten kunnen leren en groeien.


Contact informatie:

Hart Skills Coaching
De Vlist 2
3448DW Woerden 
Email: [email protected]

KvK-nummer: 89654285
BTW-identificatienummer: NL004751027B79


Het doel van dit impressum is om duidelijkheid te scheppen over de identiteit van de eigenaar en de verantwoordelijke partij achter deze website. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Ik kijk ernaar uit om je te helpen jouw welzijnsdoelen te bereiken.


Met hartelijke groet,

Anna Afoichini, oprichter en coach, Hart Skills Coaching